Klub Hornsyld

Klubben i Hornsyld er stedet hvor du kan være sammen med dine venner to gange om ugen i rigtig hyggelige lokaler. Klubben er for alle unge fra 7. klasse til og med 17 år. Det er selvfølgelig alkoholfrit og ingen rygning. Her er en hyggelig atmosfære, og rigtig mange sjove ting at give sig til.

Vi har en bar, hvor du bla. kan købe sodavand, slik, slush-ice, frugt, toast m.m. Vi har vores egen lille mini-biograf, en stort hyggerum, hvor man også kan spille dart eller bordfodbold, computerspillerum, og et stort opholdsrum hvor man bla. kan spille Wii, synge karokee, spille airhockey, bordtennis eller pool.

Udenfor har vi multibanen tæt ved, seje trialcykler, og så spiller vi ofte stikbold. Desuden har vi et veludstyret værksted, hvor du kan skrue lidt i cyklen med hjælp fra en medarbejder.

Vi har mange sjove konkurrencer, hvor der altid er en lille præmie til vinderen. Af arrangementer kan vi bla. tilbyde alkoholfrie fester, pige- og drengeaftener, lang klubaften, netparty, sportevent m.m. Du er selvfølgelig med til at bestemme.

I Klub Hornsyld er der altid 3 engagerede medarbejdere klar til en god snak, men vi er også klar til fortrolige samtaler, hvis noget kan være svært at tage med sin mor, far eller klasselærer.

Vi er en fast medarbejderflok, både mænd og kvinder, med stor omsorg til unge mennesker.

Klubben i Hornsyld er din klub, så du har selv mulighed for at komme med input til, hvis du har nogle ønsker, at der skal ske i klubben.

Vi glæder os til at se DIG!

Klub Hornsyld

Adresse:
Nørremarksvej 3
8783 Hornsyld
(ved SIM og svømmehallen)
Tlf.: 2360 3802

Find vej via Google Maps

Åbent indtil sommerferien:
Tirsdag og torsdag
kl. 18:30 - 21:00

Klubleder:
Sanne Nygaard

Klub Hornsyld

Find os på Facebook