Ungdomsgården tilbyder:




Stedet hvor unge mellem 13 og 18 år primært fra Løsning skole, Hedensted skole og Stjernevejsskolen mødes og hygger sig. Alle i aldersgruppen fra Hedensted Kommune er velkomne.

På UG er der mange muligheder for at udfolde sig.
I vores bar kan du købe frugt, sodavand, slik og mini-pizza m.m. Det er også her, jeres talenter for kage- og bollebagning kan afprøves. En gang om måneden har vi gang i Dortes Kitchen Corner, hvor vi i fællesskab laver mad. Baren er ofte hjemsted for mere eller mindre skøre konkurrencer og spil.

Er du typen, der har lyst til at bevæge dig, har vi trialcykler, trikker løbehjul, boksebold, bordtennis, Wii og meget mere.

Hyggekrogen er ofte rammen om masser af hygge, snak og musik, ofte er der gang i Singstar, mens andre spiller billard i baggrunden. Har man lyst til at se film, er det muligt i vores lille biograf.

I knallert- og cykelværkstedet, kan de, der har lyst, komme med deres cykel eller scooter og få lidt hjælp til reparation af den tohjulede, samtidig med du får en "mande snak" med en af klubbens ansatte. I en del af værkstedet har vi indrettet Cafe Dæk med sofagruppe, playstation og TV, her må unge op til 20 gerne kigge forbi.

Udenomsarealerne på UG er store, så alle mulige former for boldspil kan udøves. Er vejret godt, køres der ofte Bo-cart og hygges omkring bålet.

Personalet på UG er en blandet flok af mænd og kvinder, unge og gamle, der alle har lyst til at være og gøre noget sammen med unge. Det være sig alt fra sjove aktiviteter til en stille og fortrolig snak, hvis livet er lidt svært med vennerne eller far og mor.

Har du nye ideer til, hvad der kan foregå på UG så sig det til personalet, måske kan det lade sig gøre.

På UG er det forbudt at drikke eller medtage alkohol, ryge cigaretter (gælder også E cigaretter )på klubbens område. Sker det, kontaktes dine forældre, og du bliver sendt hjem.

Brug af euforiserende stoffer er absolut no go, det medfører bortvisning, kontakt til forældre og de sociale myndigheder

Ungdomsgården

Adresse:
Ungdomsgården
Stjernegårdsvej 20
8722 Hedensted
Tlf.: 4055 2133

Find vej via Google Maps

Åbent:
Mandag, onsdag og torsdag
kl. 19:00 - 21.30
Begge aftener er åbne for
7. klasse - 18 år!

Klubleder:
Birgit Fisker - tlf. 4055 2133
birgit.fisker@hedensted.dk

Hedensted Ungdomsklub


Find os på Facebook